BLOGI

By on 30.4.2017

K3:n valmennettavat, osa 2 – Laura, Tough Viking -tiimi!

Laura

Moi Laura! Kerro hiukan itsestäsi. Miten päädyit K3:lle?

– Olen 26-vuotias ravitsemustieteilijä, työskentelen asiantuntijatehtävissä. Olen ollut noin kaksi kuukautta K3:n valmennuksessa Tough Viking 2017 -mimmijoukkueessa. Harrastan Tough Viking -treenien ohella tanssia, sekä boulderoin kun ehdin.

– Olen halunnut osallistua Tough Vikingiin jo aiemmin, mutten ole uskaltanut mennä ”kylmiltään”. Olen myös useamman vuoden harrastanut ahkerasti salitreeniä, mutta tavoitteena on nyt kasata optimaalinen kunto kisaa ajatellen. En ole aiemmin harjoitellut mitään selkeää tavoitetta varten, joten senkin takia tämä on mahtavaa.

Lauralla on sama, positiiviseksikin nähtävä ongelma, kuin monella muullakin asiakkaallani. Vaativat päivätyöt vievät aikaa harrastuksilta, ja vastuu treeniohjelmoinnista on mukava siirtää asiantuntijalle.

– Työ yrittää viedä koko ajan isomman ja isomman siivun elämästä, joten aikataulutetut treenit on tosi hyvä juttu. Koska kalenterini muistuttaa tetristä, on kätevää, että online-valmennuksessa treenit voi sijoitella päivään oman aikataulun mukaan ja muuttaa niitä helposti. Juhani suhtautuu joustavasti pyytämiini muutoksiin, jos tuntuu etten ehdi tehdä treenejä, tai olen vielä palautumisen tarpeessa.

– Online-valmennus sopii mielestäni erityisen hyvin tilanteeseen, jossa salitekniikka on hallussa, on tottunut treenaamaan yksin, ja on motivaatiota viedä treenit loppuun. Tekniikkavalmennustakin saisi tarvittaessa. Muihin palveluihin en osaa verrata, mutta ehdottomasti voisin suositella tämä kokemuksen perusteella.

Tough Viking -tiimimme kahdeksan viikon introjakso loppuu tänä viikonloppuna, ja pikkuhiljaa ryhdytään rakentamaan esterataspesifiä voimaa ja vauhtikestävyyttä peruskunnon päälle. Lauran mielestä valmennus on vastannut hänen odotuksiaan hyvin.

– Treenejä tehdään tosissaan, mutta hyvällä huumorilla ja positiivisella asenteella. Salitreenit ovat olleet monipuolisen rankkoja, mutta ei liikaa repimistä. Olen myös oppinut hyviä uusia liikkeitä. Aerobisen treenin ja voimaharjoittelun suhde on mielestäni hyvä, ja kehitystä on ehtinyt tapahtua. Minulla on täysi luotto, että Juhani tietää miten meistä tehdään superihmisiä (suora lainaus!) syyskuuhun mennessä.

Kiinnostaisiko sinua Tough Viking -valmennus? Puolen vuoden jaksotetun ohjelman lisäksi joukkueemme käy kesän mittaan valmistautumassa kisaan yhteisin ulkotreenein, ja osallistuu haasteeseen viime vuottakin tsemppaavammalla yhteishengellä. Mukaan mahtuu vielä kaksi mimmiä – laita viestiä juhani@k3fitness.fi ja kerron lisää!