BLOGI

By on 2.5.2017

K3:n valmennettavat, osa 3 – Paula, kestävyysjuoksija!

18268120_10158578361505627_542602425919788094_n

K3:n asiakaskunnasta löytyy monenlaisia treenaajia ympäri Suomen. Päätinkin kevään kunniaksi ryhtyä nostamaan heitä esille. Kolmantena vuorossa Paula Maskusta, hänen lajinsa on kestävysjuoksu.

– Olen 36 v. opettaja Maskusta. Aloitin juoksuharrastuksen maaliskuussa 2015, minkä ohella olen käynyt kuntosalilla. Juoksu on antanut paljon ja se on harrastuksista rakkain. Olen juossut yhden maratonin, kolme puolikasta ja useampia lyhyempiä matkoja. Tavoitteeni on parantaa juoksuaikojani jatkossa maratonia lyhyemmillä matkoilla. Ehkäpä kokeilen myös uusia lajeja kuten swimrunia tai triathlonin sprinttimatkaa.

– Olen ollut valmennuksessa vuoden 2017 alusta. Valitettavasti olen joutunut aloittamaan valmennuksen ”juoksutelakalla” jalkavaivan takia. Onneksi sen kuitenkin tein. Vaikka en ole päässyt juoksemaan, on valmennuksessa otettu koko ajan huomioon toivottavasti pian alkava juoksuharjoittelu.

– Valmennuksesta olen saanut kauan kaipaamaani voiman ja kestävyyden yhdistämistä. Voimapuolen valmennuksessa erityisesti miellyttää vaihtelevuus. Aiemmin salitreeni on alkanut helposti tylsistyttää, mutta tässä valmennuksessa se puoli toimii paremmin. Liikkeet ovat hauskoja ja erilaisia, joita en olisi itse osannut ottaa ohjelmaan. Nyt voimatreeni on ollut myös säännöllisempää aiempaan verrattuna ja edistystä on tapahtunut.

– Iso plussa valmennuksessa on ollut myös yksilöllinen huomioiminen. Jalan vaihteleva paranemisprosessi on huomioitu koko ajan ja ohjelmaan on saatu muutoksia nopeastikin. Kaikki yhteydenpito on toiminut erityisen nopeasti.

– Suosittelen ehdottomasti valmennusta muillekin. Varsinkin samankaltaisilleni ihmisille, jotka kaipaavat vaihtelua treeneihin. Itse olen törmännyt ensimmäistä kertaa tällaiseen valmennukseen, jossa voimatreeni otetaan järkevällä tavalla huomioon. Onneksi löysin K3:n. Eikä ainakaan tarvitse yksikseen pohtia miten treenit kannattaa toteuttaa.

Oletko kestävyysurheilija, ja kaipaisit apua voimatreenien suunnitteluun? Pistä viestiä juhani@k3fitness.fi tai tämän sivun lomakkeen kautta + ryhdytään ajoissa suunnittelemaan ensi kauden salitreenejä.

Lue seuraavaksi