BLOGI

By on 7.6.2017

K3:n valmennettavat, osa 5 – Johanna!

IMG_8693

K3:n asiakaskunnasta löytyy monenlaisia treenaajia ympäri Suomen, ja päätin kesän kunniaksi ryhtyä nostamaan heitä esille. Nyt vuorossa Johanna Vantaalta!

Moi Jossu! Kerro hiukan itsestäsi ja tavoitteistasi. Miten päädyit K3:n asiakkaaksi?

– Olen 27-vuotias puheterapeutti. Ekan saliohjelmani Juhani teki muistaakseni vuonna 2011, ja jatkuva online-valmennus on ollut vuodesta 2014. Ensimmäinen tavoite oli saada jatkuvasti jumissa oleva selkä kuntoon, sen jälkeen innostuin treenistä ja tavoitteina on ollut mm. maratonin juokseminen, tietyt toistomäärät leuanvedossa ja oman painon nostaminen penkistä.

Johanna on siis kahden viime vuoden aikana mm. juossut maratonin, vetänyt 15 leukaa putkeen, penkannut oman kehonpainonsa 47,5 kg ja vetänyt maasta 1,5 x kehonpainonsa. Kevään aikana treeniohjelma on koiranpennun takia painottanut aerobista puolta ja kotivoimailua. Pian on kuitenkin tarkoitus tehdä paluu salille.

– Salilla tykkään haastaa itseäni kaikenlaisilla liikkeillä, joita jotkut voisivat kuvailla äijämäisiksi. Tykkään rikkoa stereotypioita, jaksaa ne pienet naisetkin nostaa rautaa! ”En uskalla mennä salille kun ne isot miehet siellä treenaa” on surullisinta mitä naisen suusta voi kuulua. Sekaan vaan!

Johanna on ollut tyytyväinen K3:n valmennukseen.

– Juhani oikeasti perehtyy valmennettaviinsa, neuvoja saa aina nopeasti, eikä todellakaan mitään valmiita ohjelmia liukuhihnalta. Hän on ajan tasalla tutkimuksista ja perustelee pätemättä kaikki treenini yksityiskohdat, jos jotain haluan tietää. Hän ei huuda naama punaisena treeneissä eikä ikinä ole ilkeä, mutta onnistumisista iloitsee yhtä paljon kuin minäkin.

Oletko kiinnostunut valmennuksesta? Laita viestiä tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen kautta, tai sähköpostitse osoitteeseen juhani@k3fitness.fi.