Palvelut

By on 29.12.2015

Tervetuloa sivuilleni, kiitos mielenkiinnosta K3:sta kohtaan! Olen Juhani Pitkänen, PT ja urheilijoiden voimavalmentaja Helsingistä.

Olen valmentanut yli puolta tuhatta henkilöä vuodesta 2009. Asiakaskunnassani on tällä hetkellä urheilijoita, kiireisiä bisnesihmisiä ja lääkäreitä, sekä tietenkin runsaasti kuntoliikkujia, jotka haluavat parantaa terveyttään, haastaa itsensä ja tuntea olonsa energisemmäksi.

Minulla on valmentajalisenssejä Ironman Universityltä (triathlon), Precision Nutritionilta (liikuntaravitsemus), Complete Human Performancelta (yhdistelmäharjoittelu), Suomen Painonnostoliitolta, Functional Movement Systemsiltä, Fitness Academy Of Finlandilta ja SKY:ltä. Opiskelen tällä hetkellä urheiluravitsemusta Itä-Suomen Yliopistolla.

Teen yhteistyötä lääkärin, osteopaatin ja yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan kanssa. Laajan verkostoitumisen ansiosta konsultoin myös tarvittaessa tutkijoita ja huippuvalmentajia maailmalta. Oma harjoitteluni painottuu kesällä juoksuun ja talvella voimatreeniin. Vuoden 2018 pääkisani on 134 km polkujuoksu Ylläs-Pallaksella.

VALMENNUS

Olemme valmennusjärjestelmän kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy vähintään yksi puhelin- tai Skype-palaveri. Tekniikkatarkistukset voidaan tehdä paitsi livenä, myös videon avulla. Yhteistyö onnistuu siis paikkakunnastasi riippumatta.

Voimme seurata palautumistasi Firstbeat Hyvinvointianalyysillä, ja ottaa katsauksen arkiliikuntaasi Fibion-mittauksella. K3:n asiakasyhteisö Sisäpiirissä voit konsultoida osteopaatti Tero Honkasta. Sisäpiirissä on usein tarjolla sponsorituotteita ja verkkoluentoja, ja luonnollisesti siellä myös hehkutetaan yhdessä treeniporukkamme saavutuksia.

Valmennuksen kokonaishinta määräytyy valitsemasi paketin ja livetreenien määrän mukaan. Katso vaihtoehdot alempaa ja laita viestiä lomakkeen kautta, osoitteeseen juhani@k3fitness.fi tai numeroon 0505902080. Voit myös kysyä lisää tämän sivun alakulman Facebook-chatin kautta.

Smartum, Benify, Edenred, e-Passi, Eazybreak ja Pay2Go toimivat maksuvälineinä. Coaching även på svenska, or in English!

Olen myös toteuttanut laajoja työhyvinvointiprojekteja Maa- ja Metsätalousministeriön, Unileverin, Vaisalan ja Fullsteam Records & Agencyn kanssa. Laitahan viestiä, jos yrityksenne voisi olla kiinnostunut yhteistyöstä!

Athlete
59,90 €
viikko
Harjoittelun ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman jatkuva muokkaus kehityksesi mukaan
Jatkuva yhteydenpito valmennusjärjestelmän kautta
1 x 30-60 min Skype / puhelinpalaveri / kk
Live-tekniikkavalmennukset 85 € / 60 min
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
Sisäpiiri-yhteisön jäsenyys (webinaarit, sponsorituotteet jne)
Tilaa
Premium
89,90 €
viikko
Harjoittelun ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman jatkuva muokkaus kehityksesi mukaan
Vastauksia kysymyksiin 24/7 (s-posti, Whatsapp)
Skype / puhelinpalaveri, aina kun tarvitset
1 x live-tekniikkavalmennus / kk, sisältyy hintaan
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
Sisäpiiri-yhteisön jäsenyys (webinaarit, sponsorituotteet jne)
1 x ravitsemusanalyysi
Tilaa
 

 

Darby

Darby Thomas, triathlonin Suomen mestari, Salo

I have been an elite endurance athlete for almost 20 years, and I thought I knew what strength training was, but Juhani has introduced me to a whole new level of usable power"

Aki (1)

Aki, ultrajuoksija, liikuntatieteiden maisteri, Kuopio

Juhanilla on raudanluja tietotaito käytännön asioista, niin kestävyys- kuin voimaharjoittelun puolelta. Yllätyin myös kommunikaation nopeudesta ja laadusta. Parhaimmillaan puhutaan muutamasta minuutista, kun vastaus jo napsahtaa puhelimeen. Voin lämpimästi suositella Juhania aloittelevalle tai pidemmällekin ehtineelle urheilijalle

Pekka 2

Pekka, triathlonin Suomen mestari, Helsinki

Aloitin yhteistyön Juhanin kanssa kauden 2016 alussa. Kuntopiirit unohdettiin ja salilla ryhdyttiin nostamaan ”kunnon rautaa”. Olen kuluneella kaudella tehnyt ennätykseni triathlonin kaikilla matkoilla, 5/20/5-duathlonissa, tempo-ajossa sekä maantiejuoksussa. Ja lisäksi menestynyt kisoissa paremmin kuin koskaan.

Maila

Maila, Espoo

”Minulle, joka tylsistyn nopeasti, useiden lempilajien ohjelmointi toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi on ollut täysosuma. Salilla tulokset ovat vuoden aikana olleet huikeita, vaikka kyljessä on ollut kiipeilyä, pyöräilyä, polkujuoksua ja puolimaratontreeniä. Henkilökohtaisuus ja joustavuus nostavat tämän palvelun ihan omaan luokkaansa.”

Mikko

Mikko, Helsinki

K3:n online-valmennus on ollut toimiva tapa yhdistää ammattitaitoinen personal trainer, monipuolinen ohjelma, omat aikataulut ja mielestäni hyvin kohtuullisella hinnalla. Juhanilta löytyy monipuolista osaamista ja kovaa treeniä, unohtamatta leppoisaa ja hyvää meininkiä.

MinniHki

Minni, Helsinki

Harjoitteluni on nyt järkevästi jäsenneltyä sekä nousujohteista – luotan siihen että kun vaan teen parhaani niin kehitystä kyllä tulee. Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut vähitellen varmuutta omaan tekemiseeni. Vaihtelevat ja haastavat treenit, sekä tsemppaava palaute ovat tuoneet harjoitteluuni ihan uutta potkua! Suosittelen lämpimästi kaikille!

NiklasLibanon

Niklas, rauhanturvaaja, Afghanistan

Voimaharjoittelu tai juokseminen eivät kumpikaan olleet uusia asioita kun kiinnostuin Juhanin tarjoamasta hybridiohjelmasta. Niiden yhdistäminen toisiaan tukevaksi ja fiksusti progressoivaksi ohjelmaksi olikin toinen juttu, johon online-valmennus sopi täydellisesti, ulkomailla sijaitsevan työni vuoksi. Helpotti huomattavasti kun ei tarvinnut suunnitella ja miettiä treenejä, vaan sai valmiit, kattavat ja monipuoliset treeniohjeet kätevästi mobiilisovelluksen avulla puhelimeen.

VilhoAhola

Vilho Ahola, lääketieteen lisensiaatti, yleislääkäri

Tiedän Juhanin toimivan korkealla etiikalla ja ajattelevan aina valmennettaviensa parasta. Tietopohja Juhanilla on laaja ja hän osaa soveltaa sitä tavallisen kuntoliikkujan ohjeistamisesta aina maailmantason kilpaurheilijoiden valmentamiseen. Juhanin erityisosaamisalue on kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen, ja siinä pidän häntä yhtenä Suomen kärkinimistä.

MiraEspoo

Mira, Espoo

Juhani on toden teolla palauttanut rakkauteni rautaan ja 110% asenteen silloin kun treenataan. Samalla kokonaisuudessa on säilynyt rentous. Alusta asti Juhani näki missä kohdin on varaa pistää enemmän ”pökköä pesään” ja – oh boy – niistä mahiksista otettiin kaikki irti! Ikinä, milloinkaan en omin päin olisi kyennyt piiskaamaan itsestäni kaikkia olemassa olevia voimavaroja ja paratkoon, vielä pidin ja maksoin siitä!

JuhaHulmi

Juha "Lihastohtori" Hulmi, liikuntatieteiden tohtori

Juhani on tiedonjanoinen ja asiantunteva PT, jonka neutraali ja kiihkoilematon lähestymistapa harjoitteluun ja ravintoon on varmasti eduksi työssä.

Lue lisää kokemuksia

The widget would work across all sorts of websites including

  • Ota yhteyttä