Palvelut

By on 29.12.2015

Riippumatta siitä, oletko aloitteleva vai edistyneempi treenaaja, voit hyötyä K3:n valmennuksesta matkalla kohti maaliviivaa! Olen valmentanut yli puolta tuhatta ihmistä vuodesta 2009 alkaen. Asiakaskunnastani löytyy monenlaisia treenaajia, tällä hetkellä mm. ammattilaistriathlonisti, ultrajuoksija-insinööri, voimailija-toimitusjohtaja, saksalainen pyöräilijä, maratoonari-hammaslääkäri, 15-vuotias kehonrakentaja ja odottava äiti.

Olen erikoistunut kestävyyslajeja tukevaan voimaharjoittelun suunnitteluun, mutta hallitsen myös voimanoston ja kestävyysharjoittelun ohjelmoinnin. Oma liikunnallinen päätavoitteeni tälle vuodelle on sadan kilometrin ultrajuoksu + voimanoston yhteistuloksen säilyttäminen.

Valmennuksesi toteutetaan pääsääntöisesti verkon ja tuoreimman teknologian avulla. Käytössämme on treeniohjelmasi puhelimeen tuova sovellus. Olemme sen kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy myös yksi pidempi Skype- tai puhelinpalaveri. Ohjelman päivitys sisältyy paketteihin. Jos asut kauempana pääkaupunkiseudulta, tekniikkatarkistukset voidaan tehdä Skypen tai videoiden avulla.

K3:n FB-asiakasyhteisö Sisäpiirissä voimme treenitulosten hehkutuksen lisäksi konsultoida osteopaatti Tero Honkasta. Yhteisössä on myös tarjolla yhteistyökumppaneideni tuotteita ja Sisäpiirille eksklusiivisia webinaareja. Tietenkin järkkäämme myös mukavia tapahtumia pitkin vuotta.

Premium-pakettiin sisältyy Firstbeat Hyvinvointianalyysi, jonka avulla seuraamme palautumistasi arjessa. Fibion-mittauksella saamme katsauksen aktiivisuustasoihisi. Yhteistreenien hinta on Premiumissa hieman edullisempi, ja siihen sisältyy myös K3:n verkkokaupan tuotteet. Palvelun kokonaishinta määräytyy siis valitsemasi paketin ja yhteistreenien määrän mukaan.

Mikäli kiinnostuit Katso vaihtoehdot alta, ja ota yhteyttä alimpana tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta, sähköpostitse juhani@k3fitness.fi tai soittamalla numeroon 0505902080. Myös Smartum, Benify, Edenred, e-Passi, Eazybreak ja Pay2Go toimivat maksuvälineinä. Även på svenska, or in English!

Athlete
149 €
kuukausi
Harjoittelun ohjelmointi + päivittäinen seuranta ja yhteydenpito
Harjoitteluohjelman päivitys, vaikka seuraavaksi päiväksi
30 min Skype / puhelinaika
Konsultoi ravitsemusasiantuntijaa ja osteopaattia
Live-valmennus 85 € / 60 min
Päivittäinen HRV-analyysi palautumisen seurantaan
K3:n Sisäpiiri-yhteisön edut ja tapahtumat
1 x ravitsemusanalyysi
1 x Firstbeat Hyvinvointianalyysi
1 x Fibion-arkiaktiivisuusraportti
K3:n online-luennot
Premium-tason tunnukset valmennussovellukseen
Tilaa
Premium
249 €
kuukausi
Harjoittelun ohjelmointi + päivittäinen seuranta ja yhteydenpito
Harjoitteluohjelman päivitys, vaikka seuraavaksi päiväksi
30 min Skype / puhelinaika
Konsultoi ravitsemusasiantuntijaa ja osteopaattia
Live-valmennus 75 € / 60 min
Päivittäinen HRV-analyysi palautumisen seurantaan
K3:n Sisäpiirin edut ja tapahtumat
1 x ravitsemusanalyysi
Premium-tason tunnukset valmennussovellukseen
Tilaa
 

 

MinniHki

Minni, Helsinki

Olin treenannut salilla itsenäisesti 9 kuukautta, kun alkoi tuntua etten pääse enää eteenpäin. Kehitys junnasi paikallaan ja olin vähän hukassa koko harrastuksen kanssa. Minulle suositeltiin Juhania, ja hetken asiaa mietittyäni laitoin hänelle viestiä. Homma lähti käyntiin todella nopeasti ja jo parin viikon päästä treenit kulkivat aivan uudella draivilla. Tuntui mahtavalta saada aidosti asiantuntevaa ohjausta! Harjoitteluni on nyt järkevästi jäsenneltyä sekä nousujohteista – luotan siihen että kun vaan teen parhaani niin kehitystä kyllä tulee. Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut vähitellen varmuutta omaan tekemiseeni. Vaihtelevat ja haastavat treenit, sekä tsemppaava palaute ovat tuoneet harjoitteluuni ihan uutta potkua! Suosittelen lämpimästi kaikille!

NiklasLibanon

Niklas, rauhanturvaaja, Libanon

Voimaharjoittelu tai juokseminen eivät kumpikaan olleet uusia asioita kun kiinnostuin Juhanin tarjoamasta hybridiohjelmasta. Niiden yhdistäminen toisiaan tukevaksi ja fiksusti progressoivaksi ohjelmaksi olikin toinen juttu, johon online-valmennus sopi täydellisesti, ulkomailla sijaitsevan työni vuoksi. Helpotti huomattavasti kun ei tarvinnut suunnitella ja miettiä treenejä, vaan sai valmiit, kattavat ja monipuoliset treeniohjeet kätevästi mobiilisovelluksen avulla puhelimeen. Itselle jäi treenaaminen, fiilisten raportointi ja tuloksista nauttiminen!

VilhoAhola

Vilho Ahola, lääketieteen lisensiaatti, yleislääkäri

Yhteistyö Juhanin kanssa on aina ollut mutkatonta. Tiedän Juhanin toimivan korkealla etiikalla ja ajattelevan aina valmennettaviensa parasta. Tietopohja Juhanilla on laaja ja hän osaa soveltaa sitä tavallisen kuntoliikkujan ohjeistamisesta aina maailmantason kilpaurheilijoiden valmentamiseen. Juhanin erityisosaamisalue on kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen, ja siinä pidän häntä yhtenä Suomen kärkinimistä.

JuhaKyyro

Juha Kyyrö / Fullsteam Records

Juhani osoittautui täydelliseksi traineriksi meidän jengille: positiivisella psyykkauksella oman suorituskyvyn rajamaille ja vähän yli. Ammattitaitoinen ja tehokas, mutta silti tarvittaessa myös joustava meininki. Suosittelen!

MiraEspoo

Mira, Espoo

Juhani on toden teolla palauttanut rakkauteni rautaan ja 110% asenteen silloin kun treenataan. Samalla kokonaisuudessa on säilynyt rentous. Alusta asti Juhani näki missä kohdin on varaa pistää enemmän ”pökköä pesään” ja – oh boy – niistä mahiksista otettiin kaikki irti! Ikinä, milloinkaan en omin päin olisi kyennyt piiskaamaan itsestäni kaikkia olemassa olevia voimavaroja ja paratkoon, vielä pidin ja maksoin siitä!

JuhaHulmi

Juha Hulmi, akatemiatutkija, liikuntatieteiden tohtori

Juhani on tiedonjanoinen ja asiantunteva personal trainer, jonka neutraali ja kiihkoilematon lähestymistapa harjoitteluun ja ravintoon on varmasti eduksi työssä.

Lue lisää kokemuksia


K3

Olen Juhani Pitkänen, helsinkiläinen PT ja voimavalmentaja. Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2009, lisenssejä on Fitness Academy Of Finlandilta, Ironman Universityltä, Precision Nutritionilta, Complete Human Performancelta, Functional Movement Systemsiltä, World Kettlebell Clubilta sekä Suomen Painonnostoliitolta. Olen myös Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen auktorisoima personal trainer (APT).

Teen yhteistyötä yleislääkärin, psykologin, osteopaatin ja koulutetun ravitsemusasiantuntijan kanssa. Laajan verkostoitumisen ansiosta voin tarvittaessa konsultoida eri lajien huippuvalmentajia maailmalta. Olen toteuttanut työhyvinvointiprojekteja mm. Vaisalan ja Fullsteam Records & Agencyn kanssa.

Minulla on taustaa voimaharjoittelun, juoksun ja kamppailulajien parista. Kymmenen kilometriä on tänä vuonna sujunut alle 40 minuutin, puolimaraton viime vuonna alle puolentoista tunnin, ja maasta nousee 2,5 x oma kehonpaino. Suosin vegaaniruokavaliota, ja lähellä sydäntä ovat myös elokuvat, meditaatio ja musiikki.

  • Ota yhteyttä