Palvelut

By on 29.12.2015

Tervetuloa sivuilleni ja kiitos mielenkiinnosta K3:a kohtaan! Olen Juhani Pitkänen, PT + kestävyys- ja voimavalmentaja Helsingistä.

Olen valmentanut yli puolta tuhatta ihmistä vuodesta 2009. Asiakaskunnassani on runsaasti ultrajuoksijoita, triathlonisteja, toimitusjohtajia ja lääkäreitä, sekä tietenkin tavallisia kuntoliikkujia, jotka haluavat kohentaa terveyttään, haastaa itsensä ja tuntea olonsa energisemmäksi.

Minulla on valmentajalisenssejä Ironman Universityltä (triathlon), Precision Nutritionilta (liikuntaravitsemus), Complete Human Performancelta (yhdistelmäharjoittelu), Suomen Painonnostoliitolta, Functional Movement Systemsiltä, Fitness Academy Of Finlandilta ja SKY:ltä. Opiskelen tällä hetkellä urheiluravitsemusta Itä-Suomen Yliopistolla ja urheilupsykologiaa Haaga-Helialla.

Teen yhteistyötä lääkärin, osteopaatin ja yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan kanssa. Laajan verkostoitumisen ansiosta konsultoin myös tarvittaessa tutkijoita ja huippuvalmentajia maailmalta. Oma harjoitteluni painottuu kesällä juoksuun ja talvella voimaharjoitteluun. Vuoden 2018 pääkisani on 134 km polkujuoksu Ylläs-Pallaksella. Noudatan myös vegaaniruokavaliota, sekä terveydellisistä että eettis-moraalisista syistä.

VALMENNUS

Olemme valmennusjärjestelmän kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy vähintään yksi puhelin- tai Skype-palaveri. Tekniikkatarkistukset voidaan tehdä paitsi livenä, myös videon avulla. Yhteistyö onnistuu siis paikkakunnastasi riippumatta.

Voimme seurata palautumistasi Firstbeat Hyvinvointianalyysillä, ja ottaa katsauksen arkiliikuntaasi Fibion-mittauksella. K3:n asiakasyhteisö Sisäpiirissä voit konsultoida osteopaatti Tero Honkasta. Sisäpiirissä on usein tarjolla sponsorituotteita ja verkkoluentoja, ja luonnollisesti siellä myös hehkutetaan yhdessä treeniporukkamme saavutuksia.

Valmennuksen kokonaishinta määräytyy valitsemasi paketin ja livetreenien määrän mukaan. Katso vaihtoehdot alempaa ja laita viestiä lomakkeen kautta, osoitteeseen juhani@k3fitness.fi tai numeroon 0505902080. Voit myös kysyä lisää tämän sivun alakulman Facebook-chatin kautta.

Smartum, Benify, Edenred, e-Passi, Eazybreak ja Pay2Go toimivat maksuvälineinä. Coaching även på svenska, or in English!

Olen myös toteuttanut laajoja työhyvinvointiprojekteja Maa- ja Metsätalousministeriön, Unileverin, Vaisalan ja Fullsteam Records & Agencyn kanssa. Laitahan viestiä, jos yrityksenne voisi olla kiinnostunut yhteistyöstä!

Athlete
59,90 €
viikko
Harjoittelun ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman jatkuva muokkaus kehityksesi mukaan
Jatkuva yhteydenpito valmennusjärjestelmän kautta
1 x 30-60 min Skype / puhelinpalaveri / kk
Live-tekniikkavalmennukset 85 € / 60 min
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
Sisäpiiri-yhteisön jäsenyys (webinaarit, sponsorituotteet jne)
Tilaa
Premium
89,90 €
viikko
Harjoittelun ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman jatkuva muokkaus kehityksesi mukaan
Vastauksia kysymyksiin 24/7 (s-posti, Whatsapp)
Skype / puhelinpalaveri, aina kun tarvitset
1 x live-tekniikkavalmennus / kk, sisältyy hintaan
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
Sisäpiiri-yhteisön jäsenyys (webinaarit, sponsorituotteet jne)
1 x ravitsemusanalyysi
Tilaa
 

 

Lähdeoja perhekuvat 2015

Tuomas, ortopedi, Espoo

Juhanin valmennuksessa yhdistyy rautainen ammattitaito ja tutkimusnäytön soveltaminen sopivaan rentouteen. Treenin sovittaminen - ainakin tämän - asiakkaan ajoittain hektiseen ja vaihtelevaan elämänrytmiin on joustavaa. Muutaman ruuhkavuoden treenitauon jälkeen tulosta on tullut Juhanin ohjastamana tehokkaasti ja ohjelmissa on todellinen tekemisen meininki. On hienoa kun voi jättää treenien suunnittelun ammattilaiselle ja keskittyä tekemään.

25399009_1879523358742944_6172038874445289029_n

Asta, ultrajuoksija, Rovaniemi

Oma treenaaminen oli puuroutunutta, eikä kehitystä tapahtunut. Halusin jonkun, joka suunnittelisi treenit puolestani, pitäisi kokonaisuuden balanssissa ja ennen kaikkea toisi järkeä harjoitteluuni. Yksi parhaimmista treenaamiseen liittyvistä päätöksistäni oli kysyä Juhania valmentajaksi. Hänen valmennusfilosofiansa oli erittäin mielenkiintoinen ja mikä tärkeintä, perustui tutkittuun tietoon. Minua miellytti myös Juhanin oma kokemus ultrapolkuilusta sekä kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistämisestä. Valmennus on lunastanut kaikki odotukseni; kehitystä on tapahtunut ilman ylikuormittumista ja mikä tärkeintä, minulla on ollut kivaa treenatessa!

Aki (1)

Aki, ultrajuoksija, Kuopio

Juhanilla on raudanluja tietotaito käytännön asioista, niin kestävyys- kuin voimaharjoittelun puolelta. Yllätyin myös kommunikaation nopeudesta ja laadusta. Parhaimmillaan puhutaan muutamasta minuutista, kun vastaus jo napsahtaa puhelimeen. Voin lämpimästi suositella Juhania aloittelevalle tai pidemmällekin ehtineelle urheilijalle.

Darby

Darby Thomas, triathlonin Suomen mestari, Salo

I have been an elite endurance athlete for almost 20 years, and I thought I knew what strength training was, but Juhani has introduced me to a whole new level of usable power.

Sarasvuo

Jari Sarasvuo, yrittäjä, Kauniainen

Juhani on hyvä valmentaja. Ei ainoastaan sen takia, että hän osaa ohjelmoida maaliin vieviä ratkaisuja määriteltyihin tavoitteisiin, vaan ennen kaikkea sen takia, että hän osaa rakentaa kehittävän valmennussuhteen. Parasta hänessä on se, että hän ei vituta minua. Juhani osaa kato olla.

Pekka 2

Pekka, triathlonin Suomen mestari, Helsinki

Aloitin yhteistyön Juhanin kanssa kauden 2016 alussa. Kuntopiirit unohdettiin ja salilla ryhdyttiin nostamaan ”kunnon rautaa”. Olen kuluneella kaudella tehnyt ennätykseni triathlonin kaikilla matkoilla, 5/20/5-duathlonissa, tempo-ajossa sekä maantiejuoksussa. Ja lisäksi menestynyt kisoissa paremmin kuin koskaan.

Maila

Maila, Espoo

Minulle, joka tylsistyn nopeasti, useiden lempilajien ohjelmointi toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi on ollut täysosuma. Salilla tulokset ovat vuoden aikana olleet huikeita, vaikka kyljessä on ollut kiipeilyä, pyöräilyä, polkujuoksua ja puolimaratontreeniä. Henkilökohtaisuus ja joustavuus nostavat tämän palvelun ihan omaan luokkaansa.

VilhoAhola

Vilho Ahola, lääketieteen lisensiaatti, yleislääkäri

Tiedän Juhanin toimivan korkealla etiikalla ja ajattelevan aina valmennettaviensa parasta. Tietopohja Juhanilla on laaja ja hän osaa soveltaa sitä tavallisen kuntoliikkujan ohjeistamisesta aina maailmantason kilpaurheilijoiden valmentamiseen. Juhanin erityisosaamisalue on kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen, ja siinä pidän häntä yhtenä Suomen kärkinimistä.

Lue lisää kokemuksia
  • Ota yhteyttä