Palvelut

By on 29.12.2015

Tervetuloa sivuilleni, kiitos mielenkiinnosta K3:sta kohtaan! Olen Juhani Pitkänen, PT ja urheilijoiden voimavalmentaja Helsingistä.

Olen valmentanut yli puolta tuhatta henkilöä vuodesta 2009. Asiakaskunnassani on tällä hetkellä urheilijoita, kiireisiä bisnesihmisiä ja lääkäreitä, sekä tietenkin runsaasti kuntoliikkujia, jotka haluavat parantaa terveyttään, haastaa itsensä ja tuntea olonsa energisemmäksi.

Minulla on valmentajalisenssejä Ironman Universityltä (triathlon), Precision Nutritionilta (liikuntaravitsemus), Complete Human Performancelta (yhdistelmäharjoittelu), Suomen Painonnostoliitolta, Functional Movement Systemsiltä, Fitness Academy Of Finlandilta ja SKY:ltä. Opiskelen tällä hetkellä liikuntaravitsemusta Itä-Suomen Yliopistossa.

Teen yhteistyötä lääkärin, osteopaatin ja yliopistokoulutetun ravitsemusasiantuntijan kanssa. Laajan verkostoitumisen ansiosta konsultoin myös tarvittaessa liikuntatieteiden tutkijoita ja eri lajien huippuvalmentajia maailmalta. Harrastan itse ultrajuoksua ja voimanostoa, tämän vuoden pääkisani oli 100 km polku-ultra Vuokatissa.

VALMENNUS

Olemme valmennusjärjestelmän kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy yksi tai kaksi puhelin- tai Skype-palaveria. Tekniikkatarkistukset voidaan tehdä paitsi livenä, myös videon avulla. Yhteistyö onnistuu siis, vaikka asuisit ulkomailla.

Voimme seurata palautumistasi Firstbeat Hyvinvointianalyysillä, ja ottaa katsauksen arkiliikuntaasi Fibion-mittauksella. K3:n Facebook-asiakasyhteisö Sisäpiirissä voit konsultoida osteopaatti Tero Honkasta. Sisäpiirissä on myös tarjolla yhteistyökumppaneideni tuotteita ja eksklusiivisia, eri alojen huippuasiantuntijoiden verkkoluentoja.

Valmennuksen kokonaishinta määräytyy valitsemasi paketin ja livetreenien määrän mukaan. Katso vaihtoehdot alempaa ja laita viestiä lomakkeen kautta, osoitteeseen juhani@k3fitness.fi tai numeroon 0505902080. Smartum, Benify, Edenred, e-Passi, Eazybreak ja Pay2Go toimivat maksuvälineinä. Coaching även på svenska, or in English!

Olen myös toteuttanut laajoja työhyvinvointiprojekteja Maa- ja Metsätalousministeriön, Unileverin, Vaisalan ja Fullsteam Records & Agencyn kanssa. Laitahan viestiä, jos yrityksenne voisi olla kiinnostunut yhteistyöstä!

Athlete
49,90 €
viikko
Yksittäisten treenien ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman muokkaus tavoitteidesi + toiveittesi mukaan, vaikka seuraavaksi päiväksi
1 x 30 min Skype / puhelinpalaveri / kk
Live-tekniikkavalmennus 99 € / 60 min
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
K3:n Sisäpiirin edut ja tapahtumat
Tilaa
Premium
69,90 €
viikko
Yksittäisten treenien ohjelmointi, viikko kerrallaan
Ohjelman muokkaus tavoitteidesi + toiveittesi mukaan, vaikka seuraavaksi päiväksi
2 x 30 min Skype / puhelinpalaveri / kk
Live-tekniikkavalmennus 79 € / 60 min
Kysymyksiin vastauksia 24/7 (valmennusjärjestelmä, puhelin, sähköposti)
1 x ravitsemusanalyysi
Konsultoi osteopaatti Tero Honkasta
K3:n Sisäpiirin edut ja tapahtumat
Tilaa
 

 

MinniHki

Minni, Helsinki

Olin treenannut salilla itsenäisesti 9 kuukautta, kun alkoi tuntua etten pääse enää eteenpäin. Kehitys junnasi paikallaan ja olin vähän hukassa koko harrastuksen kanssa. Minulle suositeltiin Juhania, ja hetken asiaa mietittyäni laitoin hänelle viestiä. Homma lähti käyntiin todella nopeasti ja jo parin viikon päästä treenit kulkivat aivan uudella draivilla. Tuntui mahtavalta saada aidosti asiantuntevaa ohjausta! Harjoitteluni on nyt järkevästi jäsenneltyä sekä nousujohteista – luotan siihen että kun vaan teen parhaani niin kehitystä kyllä tulee. Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut vähitellen varmuutta omaan tekemiseeni. Vaihtelevat ja haastavat treenit, sekä tsemppaava palaute ovat tuoneet harjoitteluuni ihan uutta potkua! Suosittelen lämpimästi kaikille!

NiklasLibanon

Niklas, rauhanturvaaja, Libanon

Voimaharjoittelu tai juokseminen eivät kumpikaan olleet uusia asioita kun kiinnostuin Juhanin tarjoamasta hybridiohjelmasta. Niiden yhdistäminen toisiaan tukevaksi ja fiksusti progressoivaksi ohjelmaksi olikin toinen juttu, johon online-valmennus sopi täydellisesti, ulkomailla sijaitsevan työni vuoksi. Helpotti huomattavasti kun ei tarvinnut suunnitella ja miettiä treenejä, vaan sai valmiit, kattavat ja monipuoliset treeniohjeet kätevästi mobiilisovelluksen avulla puhelimeen. Itselle jäi treenaaminen, fiilisten raportointi ja tuloksista nauttiminen!

VilhoAhola

Vilho Ahola, lääketieteen lisensiaatti, yleislääkäri

Yhteistyö Juhanin kanssa on aina ollut mutkatonta. Tiedän Juhanin toimivan korkealla etiikalla ja ajattelevan aina valmennettaviensa parasta. Tietopohja Juhanilla on laaja ja hän osaa soveltaa sitä tavallisen kuntoliikkujan ohjeistamisesta aina maailmantason kilpaurheilijoiden valmentamiseen. Juhanin erityisosaamisalue on kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen, ja siinä pidän häntä yhtenä Suomen kärkinimistä.

JuhaKyyro

Juha Kyyrö / Fullsteam Records

Juhani osoittautui täydelliseksi traineriksi meidän jengille: positiivisella psyykkauksella oman suorituskyvyn rajamaille ja vähän yli. Ammattitaitoinen ja tehokas, mutta silti tarvittaessa myös joustava meininki. Suosittelen!

MiraEspoo

Mira, Espoo

Juhani on toden teolla palauttanut rakkauteni rautaan ja 110% asenteen silloin kun treenataan. Samalla kokonaisuudessa on säilynyt rentous. Alusta asti Juhani näki missä kohdin on varaa pistää enemmän ”pökköä pesään” ja – oh boy – niistä mahiksista otettiin kaikki irti! Ikinä, milloinkaan en omin päin olisi kyennyt piiskaamaan itsestäni kaikkia olemassa olevia voimavaroja ja paratkoon, vielä pidin ja maksoin siitä!

JuhaHulmi

Juha Hulmi, akatemiatutkija, liikuntatieteiden tohtori

Juhani on tiedonjanoinen ja asiantunteva personal trainer, jonka neutraali ja kiihkoilematon lähestymistapa harjoitteluun ja ravintoon on varmasti eduksi työssä.

Lue lisää kokemuksia


  • Ota yhteyttä