Referenssit

By on 16.1.2016

Paula, Masku

Olen 36 v. opettaja Maskusta. Aloitin juoksuharrastuksen maaliskuussa 2015, minkä ohella olen käynyt kuntosalilla. Juoksu on antanut paljon ja se on harrastuksista rakkain. Olen juossut yhden maratonin, kolme puolikasta ja useampia lyhyempiä matkoja. Tavoitteeni on parantaa juoksuaikojani jatkossa maratonia lyhyemmillä matkoilla. Ehkäpä kokeilen myös uusia lajeja kuten swimrunia tai triathlonin sprinttimatkaa. Olen ollut valmennuksessa vuoden 2017 alusta. Valitettavasti olen joutunut aloittamaan valmennuksen ”juoksutelakalla” jalkavaivan takia. Onneksi sen kuitenkin tein. Vaikka en ole päässyt juoksemaan, on valmennuksessa otettu koko ajan huomioon toivottavasti pian alkava juoksuharjoittelu. Valmennuksesta olen saanut kauan kaipaamaani voiman ja kestävyyden yhdistämistä. Voimapuolen valmennuksessa erityisesti miellyttää vaihtelevuus. Aiemmin salitreeni on alkanut helposti tylsistyttää, mutta tässä valmennuksessa se puoli toimii paremmin. Liikkeet ovat hauskoja ja erilaisia, joita en olisi itse osannut ottaa ohjelmaan. Nyt voimatreeni on ollut myös säännöllisempää aiempaan verrattuna ja edistystä on tapahtunut. Iso plussa valmennuksessa on ollut myös yksilöllinen huomioiminen. Jalan vaihteleva paranemisprosessi on huomioitu koko ajan ja ohjelmaan on saatu muutoksia nopeastikin. Kaikki yhteydenpito on toiminut erityisen nopeasti. Suosittelen ehdottomasti valmennusta muillekin. Varsinkin samankaltaisilleni ihmisille, jotka kaipaavat vaihtelua treeneihin. Itse olen törmännyt ensimmäistä kertaa tällaiseen valmennukseen, jossa voimatreeni otetaan järkevällä tavalla huomioon. Onneksi löysin K3:n.

Mikko, Helsinki

K3:n online-valmennus on ollut toimiva tapa yhdistää ammattitaitoinen PT, monipuolinen ohjelma, omat aikataulut ja mielestäni hyvin kohtuullisella hinnalla. Juhanilta löytyy monipuolista osaamista ja kovaa treeniä, unohtamatta leppoisaa ja hyvää meininkiä.

Antti, Kirkkonummi

Lähdin hakemaan apua ulkopuolelta sen jälkeen, kun olin itsenäisesti yrittänyt päästä ylipainostani (+30% rasvaprosentti) eroon omilla menetelmillä, ilman suurempia onnistumisia. Paino saattoi pudota jonkin verran, mutta se palasi nopeasti takaisin pienellä ekstralla. Itselle oli tärkeää löytää sellainen palvelu, jossa on jatkuva seuranta (ei mitään valmiita Excel-taulukkoa, jota samaa noudatetaan seuraavat X kuukautta), säännöllinen kommunikointi sekä treenien/syömisten muuttaminen tilanteiden mukaan. Pienten googlettelujen jälkeen päätin hyvien palautteiden perusteella hakea K3 Fitnessin Juhanilta apua 2015 helmikuussa. Jo alkupalaverin jälkeen totesin itsekseni, että tämä tulee toimimaan omalla kohdallani. Ei järkyttäviä treenimääriä, ja ruokailut toteutettiin järkevästi niin, että omia ruokakippoja ei tarvitse roudata jatkuvasti mukana. Eväslaatikoiden välttäminen saattaa kuulostaa pieneltä jutulta, mutta se auttoi minua henkisesti tosi paljon, että voi mennä normaalisti työkavereiden kanssa yhdessä syömään työpaikkaravintolaan, eikä tarvitse syödä yksinään jossain nurkassa. Sama päti myös vapaa-ajalla: pystyin lähtee viettämään iltaa kavereiden kanssa, ja joskus satunnaisesti jopa vähän herkutella esim. hampparin ja oluen kanssa. Ei tarvinnut jäädä kotiin siinä pelossa, että paino lähtisi nousuun. Itseasiassa suurimmasta osasta reissuista paino oli tippunut esim. laivareissun jälkeen, vaikka oli buffetissa syönyt normaalia enemmän! Henkisen hyvinvoinnin tärkeys kävi hyvin selville. Kaikki sujui erittäin hyvin, vaikka matkaan mahtui monenlaista stressitekijää, esimerkiksi töissä oli YT:t sekä pitkiä työrupeamia. Niistä selvittiin hyvin, kun ohjelmia vähän säädettiin matkalla. Joulukuussa 2015 paino oli pudonnut 20 kiloa alkutilanteeseen nähden, ja rasvaprosenttikin puolittui! Vireystaso on aikalailla eri luokkaa mitä ennen, ja on ollut aika mahtava fiilis, että on pystynyt juoksemaan ilman kipuja, kun ennen iski järkyttävät kivut pienenkin juoksemisen jälkeen. Meinasin vielä jatkaa painonpudottelua joulukuun jälkeen, mutta Juhani sai ylipuhuttua minut ottamaan pienen plussakalorivaiheen, joka oli ehdottomasti paras ratkaisu! Tämä loppuvaihe onkin ollut lähinnä nykyisen kunnon ylläpitoa, ja hyvin koneisto on edelleen käynnissä, kun paino on pysynyt samana siitä huolimatta, että syön melko lailla enemmän nykyään. Aion jatkossakin tehdä bodauspainoitteista treeniä, ripotellen aerobisia treenejä mukaan tilanteesta riippuen. Ruokailuihin en aio tehdä oikeastaan minkäänlaisia muutoksia, koska tämä tyyli toimii minulla erittäin hyvin! Löysin juoksemisen uudestaan nyt tämän painonpudotuksen myötä, joten jos joskus tulevaisuudessa innostuisin juoksemaan tavoitteellisesti, niin ei tarvitse kahta kertaa miettiä, mistä lähtee hakee apua!

Jukka-Pekka, Ähtäri

Jokainen Juhanin ohjelma viimeisten kahden vuoden ajan on nostanut suorituskykyä todella vahvasti. Hänen rauhallinen valmentamistyylinsä sopii itselleni, en halua ketään joka huutaisi vieressä v*ttuilemalla. Suosittelen K3:a varauksetta.

Johanna, Helsinki

K3:n valmennuksessa tuntuu siltä, että jokainen treenijakso ja yksittäinen treeni on tehty juuri mulle ja mun sen hetkiset tarpeet huomioon ottaen. Ja vaikka treenit suunnitellaan mun ehdoilla, tulee just sopivasti painostusta, jotta pääsen haastamaan itseäni. Ja parasta tietty se, että kun on kysyttävää, vastaus tulee takuulla nopeasti!

Tim, Saksa

Usually my sports activities were running and riding my bicycle. So I never worked out my upper body and wanted to change that. Juhani helped me with exercises that I can do at home with basic equipment. That way I save a lot of time. Also, all my workouts are incorporated with my runs and bike rides. Juhani makes sure that the exercises are for the whole body, which is great, as they don’t get in the way but instead improve my running and cycling abilities. Communication via the training system, e-mail and videos works flawlessly and helps me do the exercises correctly. After a couple of weeks of working out I noticed that I got stronger. And with Juhani changing the workout routine on a regular basis I’m still motivated to do my workouts on a regular basis.

Minni, Helsinki

Harjoitteluni on nyt järkevästi jäsenneltyä sekä nousujohteista – luotan siihen että kun vaan teen parhaani niin kehitystä kyllä tulee. Olen oppinut valtavasti uutta ja saanut vähitellen varmuutta omaan tekemiseeni. Vaihtelevat ja haastavat treenit, sekä tsemppaava palaute ovat tuoneet harjoitteluuni ihan uutta potkua! Suosittelen lämpimästi kaikille!

Niklas, rauhanturvaaja, Afghanistan

Voimaharjoittelu tai juokseminen eivät kumpikaan olleet uusia asioita kun kiinnostuin Juhanin tarjoamasta hybridiohjelmasta. Niiden yhdistäminen toisiaan tukevaksi ja fiksusti progressoivaksi ohjelmaksi olikin toinen juttu, johon online-valmennus sopi täydellisesti, ulkomailla sijaitsevan työni vuoksi. Helpotti huomattavasti kun ei tarvinnut suunnitella ja miettiä treenejä, vaan sai valmiit, kattavat ja monipuoliset treeniohjeet kätevästi mobiilisovelluksen avulla puhelimeen.

Juha Kyyrö / Fullsteam Records

Juhani osoittautui täydelliseksi traineriksi meidän jengille: positiivisella psyykkauksella oman suorituskyvyn rajamaille ja vähän yli. Ammattitaitoinen ja tehokas, mutta silti tarvittaessa myös joustava meininki. Suosittelen!


 

  • Ota yhteyttä