Valmennus

Moni asiakkaani on kiinnostunut polku- tai ultrajuoksusta, kestävyyssuoritusta tukevasta voimaharjoittelusta tai aktiiviliikkujan kasvisruokavaliosta. Katso videolta, miten asiakkaani kuvaavat K3:n valmennusta yhdellä sanalla.

Olemme helppokäyttöisen valmennusjärjestelmän kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy yksi 60 minuutin puhelinpalaveri. Tekniikkatarkistukset voidaan tehdä sekä livenä, että videon avulla - yhteistyö onnistuu kotipaikkakunnastasi riippumatta.

K3:n asiakasyhteisö Sisäpiirissä keskustellaan mm. harjoittelun yksityiskohdista ja tulevista tavoitteista. Tarjolla on myös mm. runsaasti ilmaisia asiantuntijaluentoja ja sponsorituotteita.

Valmennuksen hinta määräytyy valitsemasi paketin mukaan. Katso vaihtoehdot alta + ota yhteyttä sivun alaosan lomakkeen avulla, tai juhani@k3fitness.fi / 0505902080.

Coaching även på svenska, or in English!

Olen myös toteuttanut laajoja työhyvinvointiprojekteja Fullsteam Records & Agencyn, Maa- ja Metsätalousministeriön, Unileverin ja Vaisalan kanssa. Jos yrityksenne olisi kiinnostunut yhteistyöstä, ollaan yhteyksissä!

Athlete

196 €

kk

Premium

296 €

kk

 

Ota yhteyttä

 
 
 
×

Warning! Indicates a warning that might need attention.