#strengthforareason


Yksi K3:n tavoitteista on auttaa mahdollisimman montaa ihmistä laadukkaan liikunnan pariin.

Fyysinen aktiivisuus parantaa sekä liikkujan että hänen läheistensä elämänlaatua, ja tuottaa pieniä hyviä vaikutuksia koko ympäröivään yhteiskuntaan.

Olen itse saanut treenaamisesta energiaa, itsetuntoa, stressinsietoa ja parempaa ulkonäköä pian parinkymmenen vuoden ajan. Elämä on yksinkertaisesti parempaa näin.

Minusta kaikilla pitäisi olla mahdollisuus samaan. Perustin siksi strength for a reason -projektin, jonka ideana on kuukausittain tukea yhden vähävaraisen henkilön liikuntaharrastusta.

Tähän pyytäisin apua: tunnetko jonkun, joka kaipaisi taloudellista tukea treenaamiseen liittyen? Kerro hänen tilanteestaan alemman lomakkeen avulla. 

Tuettava saa mielellään olla nuori ihminen, mutta kaikki ehdotukset otetaan huomioon. Valitsen kohteen kuun loppupuolella, jonka jälkeen olen sähköpostitse yhteyksissä ilmoittajaan.

Avustus voi olla esim. salikortti, treenivaatteita tai -välineitä, mitä vain liikuntaan liittyvää. Ainoa ehto on, että kohteen tarinan saa kertoa julkisesti, nimettömänä tietenkin.

- Juhani

OTA YHTEYTTÄ
 
×

Warning! Indicates a warning that might need attention.