K3:n triathlon- ja
voimavalmennus

Oletko haaveillut triathlon-harrastuksen aloittamisesta, tai kerryttänyt jo hiukan kokemusta lajin parissa?

Suunnitteletko sprintti- tai puolimatkalle, kenties Ironmanille osallistumista?

Kiinnostaako fiksu voimaharjoittelu, joka parantaa suorituskykyä ja ehkäisee vammoja?

Silloin tämä valmennus on sinulle suunniteltu!

Olen Juhani, tutkittuun tietoon luottava espoolainen kestävyys- ja voimavalmentaja. Vuonna 2018 päätimme ikäsarjansa Suomen mestarin ja Konan MM-kisoissa kilpailleen triathlonisti Pekka Ylitalon kanssa perustaa online-valmennuksen, joka sopisi sekä aloitteleville, että jo kisakokemusta kerryttäneille triathlonisteille. Triathlon-ohjelma on Pekan käsialaa, kestävyystreeniä tukeva voimaohjelma minun suunnittelemani. Kausien 2018-2022 valmennettavamme ovat kilpailleet menestyksekkäästi mm. Barcelonan, Kööpenhaminan ja Tallinnan Ironmaneilla, ottaneet ikäryhmiensä SM-kultaa kotimaan kisoissa, sekä lunastaneet paikkoja Konan MM-kisoihin. Olemme erityisen hyviä suunnittelemaan kokonaisuuksia kiireisten ihmisten arkeen. Suunnitelmat muuttuvat, treenejä jää tekemättä, tulee kremppoja, jne – ohjelmamme joustavat ja muokkautuvat jokaisen arkeen. Toisaalta osaamme rakentaa tehokkaan, progressiivisen ohjelman niille, jotka pystyvät viikosta ja kuukaudesta toiseen priorisoimaan harjoittelua. K3 on Suomen Triathlonliiton jäsenseura. Valmennuspakettiin sisältyy halutessasi seuramme jäsenyys vuodelle 2023, jolloin pääset osallistumaan liiton järjestämiin mestaruuskisoihin ja voit ostaa kilpailulisenssin kansainvälisten järjestäjien kilpailuihin (Ironman, Challenge jne.)

VALMENTAJAT:

PEKKA YLITALO

 

  • Puolimatkan Suomen mestari ja nelinkertainen SM-mitalisti (M 35-39).
  • Toinen sija Kalmarin Ironmanilla (M 35-39).
  • Hawaijin MM-kisoissa 2017.

”Amatööriurheilijan kehittymisen ja onnistumisen avain on kokonaisvaltaisesti suunniteltu harjoitusohjelma, joka ottaa huomioon työn, perhe-elämän ja muut elämän osa-alueet, jotka väistämättä vaikuttavat kokonaisuuteen. Uskon laadukkaiden harjoitusten olevan kaikki kaikessa, väsyneenä tai huonosti palautuneena tehdyt treenit tuottavat yleensä vain huonon fiiliksen ja pahimmillaan vammoja.”

JUHANI PITKÄNEN

 

  • Mm. Ironman Universityn ja Precision Nutritionin sertifioima kestävyys- ja voimavalmentaja.
  • Asiakkaina mm. triathlonisteja, polku- ja ultrajuoksijoita sekä voimanostajia.
  • Kestävyysjuoksija ja voimaharjoittelija > 15 vuoden kokemuksella.

”Lajiharjoittelu on triathlonistin ykkösprioriteetti, eikä voimatreeni saa syödä siltä aikaa. Silti laadukas salitreeni on hyvän kestävyysohjelman kulmakivi. Olen suunnitellut triathlonia ja juoksua tukevia voimaohjelmia vuodesta 2014, sekä haastatellut maailman kovimpia tutkijoita ja valmentajia aiheesta. Faktat ovat selkeät, voimaharjoittelu parantaa suorituskykyä ja ennaltaehkäisee urheiluvammoja.”

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

Yksityiskohtaisen, interaktiivisen, oman arkesi mukaan joustavan triathlon-valmennuksen.

Oman lähtötasosi mukaisen, monipuolisen ja tehokkaan, triathlonia tukevan voimaohjelmoinnin.

Selkeät, suorituskykyä ja terveyttä tukevat ravitsemus-
ohjeistukset arkeen ja kisoihin.

Olli:

”Tavoitteenani oli osallistua ensimmäiseen puolimatkan triathloniini, ja treenaaminen aloitettiin yhdeksän kuukautta etukäteen. Oli hieno seurata kunnon kehittymistä ja miten harjoittelu tuki tavoitetta. Voimaharjoittelu oli todella monipuolista, erityisen tehokkaita olivat keskivartalon harjoitteet. Kisasuorituksessa konkretisoitui laadukkaan ohjelmoinnin merkitys, kun ylitin täysin omat odotukseni ja aikatavoitteeni. Valmennuksen aikana juoksin myös ennätykseni 10km testijuoksussa sekä tein vahingossa puolimaratonin ennätykseni Lahden kisan aikana. Huikea kokonaisuus, jota voi lämpimästi suositella kokeneemmillekin treenaajille.”

Johanna:

”Konsepti on toimiva, selkeä ja treenit ovat olleet helposti toteutettavissa. Nämä kaksi vuotta ovat vieneet harrastustani kovasti eteenpäin ja tuoneet systemaattisen ja säännöllisen harjoittelun kiinteäksi osaksi jokapäiväistä elämää.”

Mirka:

”Aloitin Juhanin ja Pekan triathlon-valmennuksessa kolme ja puoli vuotta sitten. Valmennus on ollut tavoitteellista, motivoivaa ja monipuolista alusta lähtien sisältäen sopivassa suhteessa kestävyys- ja voimatreeniä. Treeneissä otetaan aina muu elämäntilanne huomioon jotta kokonaiskuormitus ei tule liian isoksi. Ohjelmat suunnitellaan viikoksi kerrallaan. Valmennus on yksilöllistä ja joustavaa, työmatkoille ja lomille on saanut aina tilanteeseen sopivan treenin ja ohjelmaa on muokattu nopeallakin aikataululla. Kommunikaatio on sujuvaa ja helppoa. Saavutin unelmani ja sain slotin Konalle täysmatkan MM-kisaan Hawaijille!”

Janne:

”Minulle valmennusohjelma oli käytännössä se tekijä, joka mahdollisti suoritustason melko selvän noston. Itsenäisesti en olisi pystynyt treenaamaan yhtä tavoitteellisesti. Edelliskesän jalkavaivat eivät vaivanneet vaikka aerobinen ja juoksukunto kohenivat. Ohjelma varmisti että ”roskakilometrit” jäivät juoksematta tai pyöräilemättä ja koko ajan ohjelma johti nousujohteisesti kohti kauden tavoitteita.”

Liisu:

”Olen myyty, ihastunut lajiin, sen monipuolisuuteen ja omien rajojeni tavoitteluun. Kahdeksan kuukautta hyvää treeniä! Olen erittäin kiitollinen molemmille valmentajille: sekä voimaharjoittelu että lajiharjoittelu ovat olleet sopivan monipuolisia ja ihastuttavan kovia viime vuosiini verrattuna. Olen päässyt haastamaan itseäni oikeasti ja toisaalta kuuntelemaan kehoani. Verkkovalmennus on ollut hyvin toimiva ratkaisu!”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lomakkeen kautta + pohditaan sopiiko
valmennuksemme arkeesi ja tavoitteisiisi. Yhteydenotto ei sido mihinkään.