Valmennus

Asiakkaani ovat kiinnostuneita polku- tai ultrajuoksusta, kestävyyslajia tukevasta voimaharjoittelusta, voimanostosta tai aktiiviliikkujan kasvisruokavaliosta. Moni on kyllästynyt aiempien harjoitusohjelmiensa yksitoikkoisuuteen, ja kaipaa viikkokohtaista vaihtelua treeniensä sisältöön.

Olemme helppokäyttöisen valmennusjärjestelmän kautta yhteyksissä joka treenipäivä, ja kuukauteen sisältyy yksi 60 minuutin palaveri. Tekniikkatarkistukset voidaan tehdä sekä livenä, että videon avulla - yhteistyö onnistuu kotipaikkakunnastasi riippumatta!

K3:lla on myös erillinen triathlon-valmennus, jonka valmennettavat ovat kisanneet ympäri Euroopan ja voittaneet ikäryhmiensä Suomen mestaruuksia.

K3:n asiakasyhteisö Sisäpiirissä keskustellaan mm. harjoittelun yksityiskohdista ja tulevista tavoitteista. Tarjolla on myös runsaasti ilmaisia asiantuntijaluentoja ja sponsorituotteita.

K3:n valmennusasiakkaana tuet myös toipuvia addikteja valmentavaa Strength For A Reason-valmennusryhmää sekä Food For A Reason -ruoka-apuprojektia.

Smartum Pay, ePassi, Edenred ja Eazybreak toimivat maksuvälineinä.

Ota yhteyttä sivun alaosan lomakkeen avulla, tai juhani@k3fitness.fi / 0505902080.

Coaching även på svenska, or in English!

VALMENNUSPAKETIN SISÄLTÖ:

yht. 249 € / kk

LISÄPALVELUT:
 

OTA YHTEYTTÄ

 
 
 
×

Warning! Indicates a warning that might need attention.